Dedikerat Gevetsson...

Kom hem för en vecka sen ungefär, maginnehållet håller sig idag på plats, och är i fin, fast form. Har varit på besök i utlandet, och det är alltså därifrån jag kommit hem ;)

så vad har hänt efter hemkomst? jo, mörsande hos gevers (där kollades även youtubeklipp, samt att det googlades friskt, sjukt kul, särskild det sistnämda :) ), inhandlande av skor tillsammans med jaystone the rapeist, jag köpte ett par oprövat, inte för att vara stenhård som man lätt kan tro, utan pga av att jag inte bar strumpor under skorna, då jag hade såkallad "TVÄTTDAG", hade kännts lite off att dra fram en svettig sula och provat friskt, köpte en halva under jocke, och det fungerade perfo..

har inte hänt mycket mer för mig iaf... har knappt återfått dygnsrytmen, går och lägger mig 9 och vaknar i ottan.. precis som alla oldfooks... YEEY!

nåväl.. inte mkt mer att skriva om, dedikerar dagens inlägg till snicklas, som klagar lite på att man inte håller bloggmörsar takt som jannekula och han själv... men men.. ser iaf fram mot greverts mörsar kalas på lördag, sjukt taggad. HÄR SKALL FIRAS NYÅR!

image7
En skön KRK från KRK's hemtrakter...
(till janne.b, krk-brother)

RSS 2.0